söndag 28 september 2008

Vad hände



Jag kom upp för trappen för att gena via vinden för att komma till min lägenhet, när jag stannade framför mitt vindsförråd och helt plötsligt hade jag börjat dra ut allt för att sortera och rensa, jag hade tvätt igång i tvättstugan och jag drog ut det mesta ur mitt förråd, svetten rann ner för huvudet, T-shirten var blöt runt kragen. Jag började tvätta klockan 13.00 och jag slet som ett djur med båda uppgifterna som jag satt mig.

När jag slutade var klockan sju, lägenheten såg ut som ett sopberg och jag hade ordentlig träningsvärk, det gjorde väldigt ont, har inte speciellt mycket muskler i mina armar eller i min rygg, och det var mer ren envishet än styrka som gjorde att jag kunde bära ner det mesta för att kasta det i soprummet. Jag tog en varm dusch och lite kräm på och höll mig varm resten av kvällen, var super trött!

Jag vaknade vid 9.00 i morse, men låg och drog mig, gosade med Olivia som var lika trött som jag, det var svårt för henne att komma till ro med mig springande hit och dit. Hon var med mig uppe på vinden och nästan överallt där jag var, var hon, fick ingen eftermiddags lur. I dag så fick hon ingen heller - för äns nu, har plockat i ordning tvätten, plockat undan alla saker, packat fyra kartonger med kläder som inte passar mig längre, som jag sedan bar upp på vinden. Följde med Marie till ICA Maxi och pantade alla mina PET-flaskor, det blev 175 kr!!!

Nu har jag ätit en sen middag, honungsglaserade kamben och sallad, mumsigt!

Jag är djupt imponerad av mig själv att jag stor städat (har lite kvar) lagat middag både igår och idag, gjort något jag skjutit upp i över ett år, nu är det jätte fint på vinden och jag har fått mer rum att fördela om mitt förvar i lägenheten, jag är förvånad, vad hände?! Vart kom alla denna kraft från? Hur kommer det sig att jag kan göra detta nu men det är annars hur svårt som helst att motivera mig själv att gå ner med soporna?!

Jag är så stolt över mig själv och vad jag presterade denna helg!

"Today I am canceling mess! Getting rid of confusion that's been hanging around like cobwebs on my celing. I am releasing my soul from tiredness and antiquated, meaningless crap! Stepping out of traps that have long been rusted. I'm doing like some companies do when reorganizing, forgiving debts, writing off losses, and establishing good credit for myself. There are simply some things that need to be written off. Some people too!!"

Reverend June Gatlin

Inga kommentarer: