lördag 20 december 2008

Harmoni


Jag har haft en underbar dag, dagen har varit underbar, det är inget speciellt som har hänt, jag har bara haft det bra och mått bra. Jag har tagit dagen som den kommer, plockat i ordning lite här och där, vilket egentligen betyder att jag flyttar runt högarna, fast det är just det, att det är mina högar att flytta.

Jag har lagat middag till mig själv, haft lite lördags mys med mig själv (och katterna givetvis) kastat soporna som gav ifrån sig en smygande illa luktande os, beroende på var ifrån i lägenheten jag kom fick jag olika styrkor på denna os, nu är den äntligen förpassad till soprummet.

Jag har slagit in lite julklappar och har bara ett par stycken kvar, saker som jag själv gjort som behöver fin monteras lite, innan jag är nöjd, kan inte hitta en sak som jag önskar ha med, men hittade ett alternativ som är bra det också, även fast det inte var med i original planen, men ibland måste jag justera min inre bild – brukar bli förvånande resultat.

Jag känner inre harmoni, kan det vara för att de sista stökiga hormonerna har lagt sig tillrätta tills nästa gång? Eller mår jag helt enkelt bra och inte känner igen känslan?! Det är en magisk känsla och jag skall vila i den så länge jag kan. Det är sent, det är mörkt och ett lugn har lagt sig, jag har det bra, katterna har det bra, jag andas ut en stund, jag andas jämnare.

I morgon kan det komma en utmaning min väg, men jag skall försöka parera på ett effektivt sätt som gör att jag kan skydda mig själv i alla lägen. Men inte ens den stundade utmaningen kan rubba lugnet jag känner just nu – vet ni hur underbart det känns?! Ja, det gör ni säkert.

"Hakuna Matatha"
Lejonkungen (kan ha stavat det fel)

Inga kommentarer: