söndag 26 april 2009

Ute helg - Sol helg

Jag har varit ute i helgen, fått frisk luft och varit i solen, jag är ingen sol människa men jag har suttit och läst, vandrat lite och bara varit, som jag berättat förut älskar jag att lyssna på fåglarna, naturens ljud.

Jag följde med ut till Kullavik, gick en promenad till en damm där det fanns guldfiskar och karp, det tycktes må bra och dammen var stor och rymlig så de kunde röra på sig och växa. Klättrade sedan upp på klipporna och njuta av havsutsikten, av tystnaden och rymden. Att ha utrymme att vandra utan att trängas är underbart, att ha tillgång till natur och ängar.

Jag njuter i fulla drag av våren, det är ett faktum att jag gillar vintern eftersom det ger mig tillfälle att gömma mig i stora kläder, men, även jag har rätt att existera. Det har jag kommit fram till, har påbörjat att ”gå in” mina skor så jag kan börja att röra på mig mer. För det gör mig gott i själen, det hjälper mig att tömma huvudet.

De senaste dagarna har jag gjort en hel del lyssnande, på samma saker som tagits om i olika sammanhang, det gällde att hänga med eftersom ett annat ämne har påbörjats när det blir ett steg tillbaka till något vi pratat om tidigare – det är inte alltid jag hinner hänga med, men det tycks inte spela någon roll.

Själv har jag inte sagt mycket, jag accepterade min roll och såg behovet, jag har alltid ett val, kan alltid välja annorlunda.

Jag har mått bra i helgen, jag har inte fått mycket tid att grunna, utan jag har haft möjligheten att syssla med annat också, tillexempel laddat ner mer musik på min MP3 spelare, tittat på en underbart bra film ”The Kite Runner” den var, är fantastiskt gjort, den drar i dig i dess olika lager, jag försvann och märkte inte det för ens filmen var slut. Den finns kvar med mig fortfarande, jag rekommenderar att ni försöker se den någon gång.

Jag är glad att jag varit ute i friska luften, njutit av naturen och bara varit, ett lyssnande öra, men även förmögen att klippa av, inte lägga på mig, utan låta det bero. Det är jag glad för – Olivia och Azalea är nog glada att jag ÄNTLIGEN köpt den kattmat de har vant sig med ”Royal Canin” gossiga katter skall ha det bästa – de fick också varsin leksak som nu ligger i bitar över hela lägenheten, de har haft roligt det vill jag lova!

Det har varit en bra helg!

Inga kommentarer: