måndag 18 maj 2009

Lita på mig själv



Måste erkänna att jag känner mig ganska vilsen, villrådig – undra om det är rätt ord?! Samtidigt finns det inte någon handling som jag måste bestämma mig om just nu, det mesta är uppe i luften och det är helt ok.
Samtidigt har jag varit oerhört kreativ i helgen, jag har äntligen sytt skynket för sopskåpet, ena dörren saknas där för att vi tog bort den när vi installerade bänkdiskmaskinen, tyget och symaskinen har stått på köksbordet och "retat" mig, nu är det gjort och jag löste det på ett mycket bra sätt och jag är glad att jag gav mig på projektet och att jag litade på min lösning. Nu ser det mer städat ut, skönt att slippa se soporna.
Jag målade även två tavlor i helgen, fortsatte mitt broderi och virkade, så jag tror jag utnyttjade alla skapanden jag har inom mig, det var så skönt, det var så roligt att lita på mig själv och följa instinkten, att det blev bra, det blev bra när jag litade på mig själv.
Där i ligger det, till viss del, att lära mig att lita på mig själv och det jag känner inom mig, låta det vägleda mig fram.

Inga kommentarer: